söndag 1 december 2013

Hmmm... Rabattkod och tips på kläder till julens festligheter.

Det var ett tag sedan jag skrev och vi är redan framme vid första advent. Jag sitter och funderar på vad man ska ha på sig på kommande julbord, Romresa (jippi!), julfirande och nyår. Det ska ju vara snyggt och chict men också bekvämt och töjbart. Ja, jag vet ju inte hur ni funkar men om det vankas julbord så fixar inte jag tajt över magen...

Klänningarna är klara. Jag har varit och på vårt lager och hittat två riktiga godingar till jul. Nämligen dessa. De är streeeeeetschiga och i ett tyg som påminner om en collagetröja, ja eller kalasbyxor. Man kan alltså ha mysklädeskänsla men vara snyggklädd på samma gång och jag gillar det skarpt. Klicka på bilden så hittar du klänningarna.

http://www.memelie.com/sv/http://www.memelie.com/sv/
http://www.memelie.com/sv/

Jag har också köpt en klassisk svart kjol i samma tyg. Lovely! Svart baskjol behövs i varje garderob och kan kombineras i oändlighet. Men jag gillar looken på bilden ovanför och hittade en kavaj/jacka på Lindex som jag gillade till. Så det får bli denna kombo för mig. Toppen hade jag redan och den är en riktig favorit. Går att tvätta hur många gånger som helst utan att den tappar formen.

http://www.memelie.com/sv/klader/kjolar/http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/kavajer-jackor/7084102/Jacka/?styleId=53702919http://www.memelie.com/sv/klader/blusar/

Sen vill jag också tipsa om lite accessoarer.

Strumpbyxor tex. Vi har fått i så himla fina strumpbyxor från danska Sneaky Fox. Snygga och i bra kvalitet. One-size och de passar upp till stl 42-44 skulle jag säga. De första strumporna är silverskimrande, men det syns inte alls på bilden tyvärr. De tror jag det får bli till nyår.

http://www.memelie.com/sv/marken-brands/sneaky-fox/http://www.memelie.com/sv/marken-brands/sneaky-fox/http://www.memelie.com/sv/marken-brands/sneaky-fox/
http://www.memelie.com/sv/marken-brands/sneaky-fox/http://www.memelie.com/sv/marken-brands/sneaky-fox/http://www.memelie.com/sv/marken-brands/sneaky-fox/


Sjalar och scarves missbrukar jag mer eller mindre denna tid på året. Mina nya favoriter kommer från Camilla Mörch. Sååååå snygga och sköna. Lagom stora så att man kan både vira dem om halsen eller använda dem som sjal över en klänning.

http://www.memelie.com/sv/marken-brands/camilla-morch/
http://www.memelie.com/sv/marken-brands/camilla-morch/

Tjaaa det var väl mina julkläder det. Titta gärna in i vår shop om du hittade något du gillade. Idag lämnar vi 20% rabatt på ett plagg om du anger koden Höstrea i kassan.

Hoppas du får en härlig första advent!

Kram!!!

2 kommentarer:

  1. Finelifina plagg. :)
    Ang Tomtelatten då..Um. Jag vet inte riktigt men det var svagt sötad vispgrädde på toppen och så lite kardemumma/kanelpuder på det. Och så var det lite sött kaffet också, men inte så där så tungan kryllar sig. Lite som en mjuk irish coffee utan sprit? :) :)
    Jisses vad dålig förklaring. Jag får fråga nästa gång eller hoppas att någon expert hjälper oss.
    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vispgrädde... det är ju gott. Får experimentera lite i köket och se om jag får till en egen tomtelatte. Får jag inte till det har jag en låda skumtomtar att trösta mig med ;-) De funkar alltid. Kram!!!

      Radera